GO Keyboard Neon Blue

GO Keyboard Neon Blue 3.139.51.72

Onze ontwerpers brengen u een nieuwe coole neon toetsenbord: GO Keyboard Neon BLAUW!

Onze ontwerpers brengen u een nieuwe coole neon toetsenbord: GO Keyboard Neon BLAUW!

• Dit thema maakt gebruik van GO Keyboard, dus als je dit niet hebt geïnstalleerd, wordt u doorgestuurd naar een download pagina!

• Lage batterij / OpenGL Technologie!

• Interactive / Raak het scherm!

• Aanpasbare / Verander de effecten!

• HD Graphics / Uniek ontwerp!

Neem de tijd om te beoordelen en commentaar na installatie, zal uw advies helpen ons bij het verbeteren van ons werk! En aarzel niet om contact met ons op tmestudio1@gmail.com

met suggesties of vragen die je hebt!

Dit thema maakt gebruik van een gratis lettertype die kan worden gevonden op dafont.com/dolce-vita.font en grafische elementen uit openclipart.org/detail/155815/abstract-sun-1-48-rays-by-worker

Om de verdere ontwikkeling van hoge kwaliteit thema's te ondersteunen, kan deze app een aantal advertenties die niet interfereren met de functionaliteit van de app te tonen.

- Om te installeren, volg gewoon de 3 stappen: geopend na het downloaden, drukt u op "Instellen als Active Theme" en selecteer het thema van de volgende pagina!

- De verbazingwekkende HD screenshots van toegevoegde zal je laten zien hoe groot dit thema zal kijken op je telefoon toetsenbord!

- Dit thema maakt gebruik van GO Keyboard, dus als je het niet hebt geïnstalleerd, wordt u doorgestuurd naar een download pagina!

- De menu's voor dit thema heeft 48 vertalingen!

Meeste downloads Thema's voor android

Meer
GO Keyboard Neon Blue

Download

GO Keyboard Neon Blue 3.139.51.72

Beoordelingen about GO Keyboard Neon Blue